Dodaj komentar

Dragi moj uzvišeni biskupe Pericu, sad ću Vam ispričati jedan istiniti dogadjaj i dobro me slušajte:
"U jednom malenom selu u Hercegovini bila jedna siromašna žena koja je živjela sa mužem i troje djece. Te 1981 godine ona je imala 31 godinu, njen muž 36 godina, a sinovi 5, 9 i 11 godina. Ta siromašna žena se te godine, jednog sunčanog dana, osjećala jako loše i s mužem je otišla liječniku u Imotskom i nakon liječničkog pregleda upućena je u Split na specijalističke pregleda i nakon nekoliko dana od strane liječnika utvrđeno je da boluje od raka i nisu bili nimalo optimistični... bila je srijeda i ona zajedno s mužem iz Splita dolazi kući i ulaskom u kuću zagrlila je svoje sinove i počela da place a s njom je plakao i njen muž... i tako svaki dan ona bi po nekoliko puta zagrlila svoje sinove i često bi plakala a sin od 5 godina bi ju uvijek pitao mama zašto plačeš, je li te nešto boli...?
Jednog dana navedena žena, inače uvijek pobožna kao i njen muž, čuvši za djecu kojima se te godine ukazala Gospa, zajedno sa svojim sinovima odlucili su da odu u Medjugorje na molitvu... Dolaskom u crkvu u Medjugorje zatekli su mnoštvo naroda i ta žena na samom ulasku u crkvu pada nicice na koljena, počinje moliti i plakati. Dok se plačući i klečeći molila Bogu i Gospi, u jednom trenutku iz mnoštva naroda, nepozvana, prilazi joj mlada mršava djevojka kovrčave kose, hvata je za ruku i obraća joj se: "Gospodjo, znam sto Vas muci, ali ne bojte se, onaj kome se molite poručio vam je da su vam molitve uslisene". Ovom gestom i riječima ove djevojke, ta žena je još jače zaplakala i jecajući nastavila moliti... Nekoliko dana kasnije navedena žena se osjećala sve bolje i otišla je u Split na kontrolu i tom prilikom su specijalisti ostali u čudu ne vjerujući svojim ocima... Navedena žena je potpuno ozdravila... Da, potpuno je ozdravila... kada se iz Splita vratila svojoj kući, ona i njen muž su zagrlili svoja tri sina i dugo plakali... a najmladji sin je upitao opet majku zašto opet place, je li je još boli, a majka je odgovorila da je ne boli vise zahvaljujući Božjoj i Gospinoj volji da još dugo bude sa svojim sinovima...
Navedena mršava djevojka kovrčave kose u crkvi, bila je vidjelica Vicka,
A navedena siromašna žena koja je čudesno ozdravila zahvaljujući Božjoj volji i uslišenim molitvama upućenim majci Bozjoj, jos je živa i veoma dobro je poznajem, jer ja sam taj petogodišnjak u ovoj istinitoj priči, a ona je moja majka..." Hvala Bogu i majci Božjoj...
Hvala i Vama uzvišeni biskupe ako ste pročitali ovu istinitu priču...

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

1
5
9
7

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto