Dodaj komentar

Čitam puno komentara na raznim portalima vezanih za ovo biskupovo priopćenje. Pa se pitam odkuda toliko kompententnih osoba da tumače ispravnost stava biskupa. Jesu li vrli komentatori radili neka istraživanja zasnovana na bilo čemu? Pri tome često koriste biblijski navod " tko je on da sudi", a istovremeno isti sude o biskupu. Čini mi se da se to zove licemjerstvo. Zar netko, pa i biskup nekome brani da vjeruje u ukazanja, a vidi čuda, vi bi njemu i mnogim drugima zabranili da ne vjeruju. Koliko god vi sebe tješili i tražili neke izgovore i stav Pape se nimalo ne razlikuje, osim što malo blaže kaže (ono o pošti). U Međugorju su se mnoge osobe obratile i došle moliti. Puno je Međugorje doprinjelo u tome kontekstu. A osuđivat nekoga da ne vjeruje ili vjeruje u ukazanja je uzimanje sebi previše za pravo, odnosno stavljanje sebe u ravninu s Bogom. Ne mogu izaći na društvene mreže, a da ne vidim kako mnoge nemoralne osobe šire citate iz Biblije ili neke druge velike duhovne izreke, a oni, obično bez škole imaju potrebu da se bave intelektulnim radom, pogotovu filozofijom. Naše vjerovanje trebamo zadržati za sebe, osim ako nismo pozvani od Boga da djelimo lekcije. Čini mi se (po komentiranju) da su mnogi osjetili Božiji poziv. Ne raspirujte mržnju, već povezujte ljude. L.p.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

6
9
1
9

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari