Dodaj komentar

Stav biskupa Perica se ne razlikuje od biskupa u Lurdu , kad je priznanje Lurda bilo oktuelno . Stav i jednog i drugog - bio je negativan : "Gospa se nije ukazala" ! Priznanje ukazanja u NOTR DAM DE LO u Francuskoj , doslo je nakon 364 godine - upravo zbog negativnog stava biskupa . Konacno , tek 2.005. - Vatikan je priznao ukazanje Gospe u NOTR DAM DE LO ! Zato je izlisno pominjati biskupa Perica . To je njegov osobni stav .
.
Osim toga , stalno , u komentarima , poistivjecujete biskupa Perica sa Crkvom . Crkvu ne cini KLER , nego vijernicki narod . A najmanje Crkvu cini - biskup Peric ! Biskup Peric sa svim svojim svecenicima ne cini Crkvu , i nije Crkva !

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

4
6
8
2

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari