b2bbih

Dodaj komentar

Možete u Kokoriće u onom vašem muzeju evocirat uspomene kad vam je klub bio na Visu 1944 , a najači su ovi bivši Veležovci svi prišli navijat za Hajduk baš nitko za Dinamo ( ne bunimo se) jer zvizda je zvizda a Velež im još postoji eno ga u Vrapčićima pa budite dosljedni brate. Dinamo simbol hrvatstva nakon hrvatskog proljeća 70 tih godina dodao hrvatski grb i tako ostavio, a Hajduk ostavio zvizdu (partizanski klub ) i zato je 70-tih 4 puta bio prvak YU i 5 puta osvajao kup Maršala ha. Danas je to nešto drugo ali ne smije se ništa zaboraviti jer je politika vječno u sportu.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

9
4
5
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Koliko su zastupnici nemoralni? Emir Imamović Pirke | bljesak.info
ljubuski.info
U ovoj zemlji se ne može živjeti Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Nema promjena u zemlji kopnenih ribica Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
I vlast i oporba dijelovi iste smiješne družine? Akademik, prof.dr. Slavo Kukić | Dnevni list

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto