Dodaj komentar

Obnova u požaru uništene kuće Zdravka Granića

ljubuski.info

Zdravku Graniću, 58-godišnjaku iz Gornje Vitine osmjehnuli su se bolji dani. Zahvaljujući prijateljima, mještanima, suborcima te predstavnicima općinske i županijske vlasti, krenuli su radovi na obnovi u požaru uništene kuće.

Pomoć dobrih ljudi

Naime, nesretni Ljubušak je, uslijed neispravnih i dotrajalih instalacija, u prosincu prošle godine ostao bez krova nad glavom.

Ni unatoč brzoj intervenciji vatrogasaca nije se mnogo toga moglo spasiti, a da priča bude još tužnija, riječ je o hrvatskom branitelju koji je nakon smrti majke u kući sam stanovao.

Uvidjevši alarmantno stanje, u pomoć su mu priskočili dobri ljudi koji imaju za cilj da uništenu kuću, od koje su ostali samo goli zidovi, pretvore u mjesto dostojno življenja.

Kako saznajemo iz MZ Vitina, povoljne vremenske prilike pogoduju napretku radova, no da bi se sve moglo privesti kraju, u razumnom roku, potrebna je pomoć i svih ostalih sugrađana i pojedinaca koji su u mogućnosti pomoći Zdravku kako bi našao izlaz iz teške životne situacije.
"Mještani Vitine su pokazali solidarnost, jednako kao i općinski načelnik i predstavnici županije. Prema mojim saznanjima, novac osiguran od strane Općine bit će utrošen na izradu ploče potrebne za nadogradnju kata na postojećoj kući te za ugradnju otvora. Pristigla je i nekolicina uplata iz inozemstva, što je jako pohvalno i nadasve humano", priopćeno je iz MZ Vitina.

Ukoliko i vi želite pomoći Zdravku, možete uplatiti svoj doprinos na tekući račun UniCredit Bank - 2516076066, primatelj Zdravko Granić.

Za uplate iz inozemstva IBAN: BA393381604079706308, SWIFT: UNCRBA22, UniCredit Bank d.d. Kardinala Stepinca b.b. 88000 Mostar, Bosna i Hercegovina.
Za više informacija možete se obratiti na kontakt telefon 063 - 715 - 948.

Antonela Marinović | Dnevni list
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

9
2
6
1

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto