Dodaj komentar

Male maškare razgalile brojne posjetitelje

ljubuski.info

Dječjom karnevalskom povorkom kroz središte grada i veselom zabavom na središnjem gradskom trgu započeli su karnevalski dani u Ljubuškom.

Upravo su vesela dječica iz osnovnih škola i vrtića, podijeljena u osam skupina, bili uvertira u veliku karnevalsku feštu koja će se održati u nedjelju, 26. veljače.

Male maškare

Oni su, okupljeni u veliku povorku koja je startala od Osnovne škole Marka Marulića, predstavili raznolike kostime, osmišljene uz podršku svojih učiteljica i teta. Također, podršku su im pružili i meštar od karnevala, zajedno sa svojim suradnicima iz Karnevalskog društva Prolog, ljubuške mažoretkinje te članovi ljubuške limene glazbe.

Ljubušaci su uživali u zaista lijepoj i veseloj manifestaciji, a koja će, kako smo već prethodno najavili, svoj vrhunac dosegnuti u nedjelju koja nam predstoji.

Kao i prethodnih godina, karnevalska vozila će krenuti iz Prologa te prolaziti kroz većinu sela općine Ljubuški gdje će im se priključiti brojni sudionici. Po dolasku u grad, maškare će se okupiti na ljubuškom autobusnom kolodvoru te će se program nastaviti na Centru malih sportova.

Fešta u nedjelju

Kako su priopćili organizatori, fešta će započeti u 13, a završiti oko 15 sati. A ono što najviše veseli Ljubušake je koncert Miroslava Škore, posebnog karnevalskog gosta.

Naime, ulaznice za ovaj koncert će se prodavati po cijeni od 5 KM u pretprodaji, a 7 KM na dan karnevalske fešte. Za djecu, pak, ulaz će biti besplatan.

Ovogodišnja manifestacija ima i humanitarni karakter jer će dio prihoda od prodaje ulaznica biti doniran Udruzi roditelja djece s posebnim potrebama "Duga" Ljubuški.

ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
Antonela Marinović | Dnevni list
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

6
7
8
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari