Dodaj komentar

Otvorena izložba likovnih radova povodom Valentinova

ljubuski.info

Danas je u Knjižnici Ljubuški upriličeno svečano otvaranje izložbe likovnih radova, povodom Valentinova, učenika prvih razreda OŠ Ivane Brlić Mažuranić Humac.

Svoje likovne radove izložilo je 70 učenika - koji su, u pratnji učiteljica, prisustvovali otvaranju izložbe.

Budući da većini učenika ovo bijaše prvi posjet Knjižnici Ljubuški, nazočne je ponajprije srdačno pozdravio i pobliže upoznao s blagodatima knjižnice Ivica Vizentaner, voditelj Knjižnice Ljubuški, a potom su učenici prionuli razgledavanju izloženih crteža te bogatog knjižnog fonda. Ujedno, za učenike je pripremljen prigodan domjenak.

Izložba će biti otvorena do ponedjeljka 20. veljače 2017. godine te će svi posjetitelji knjižnice biti u prigodi vidjeti kako najmlađi, na sebi svojstven način, doživljavaju dan zaljubljenih - Valentinovo.

ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
Knjižnica Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

3
7
7
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari