Dodaj komentar

Druga pjesnička večer srednjoškolaca u Knjižnici Ljubuški

ljubuski.info

Knjižnica Ljubuški, povodom obilježavanja Dana općine Ljubuški, organizira drugu pjesničku večer srednjoškolaca pod nazivom "Ljubuški u meni pjesma".

Sudjeluju učenici srednjih škola s područja Općine - Gimnazija Ljubuški i SSŠ Ruđera Boškovića Ljubuški.
Naime, budući da obilježavanju Dana općine Ljubuški prethode brojne svečanosti i programi, svoj obol dati će i Knjižnica Ljubuški organiziranjem druge pjesničke večeri pod nazivom "Ljubuški u meni pjesma", učenika srednjih škola s područja općine Ljubuški.

Pjesnička večer održati će se u utorak 14. veljače 2017. godine, u 19 sati u prostorijama Knjižnice Ljubuški.

Autor najbolje pjesme, po izboru stručnog povjerenstva u sastavu prof. Mate Grbavac, prof. Ivana Barišić i prof. Anela Rozić Vrankić, dobiti će vrijednu nagradu - laptop. Ujedno, nagrađeni će biti i autori drugoplasirane i trećeplasirane pjesme.

U glazbenom djelu večeri nastupaju: Ana Buntić, Sara Dedić te učenice Osnovne glazbene škole Ljubuški Mihaela Matić i Katarina Mikulić.

Pozivamo srednjoškolce, kao ujedno i sve ljubitelje poezije, na ugodno druženje u Knjižnicu Ljubuški.

Knjižnica Ljubuški

Knjižnica Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

5
7
2
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto