Dodaj komentar

Večeras predstavljanje filma "Akcija Feniks 72"

ljubuski.info

Program obilježavanja Dana općine Ljubuški nastavlja se večeras u Gradskoj Vijećnici tribinom na kojoj će biti prikazan dokumentarni film "Akcija Feniks 72".

Općina Ljubuški slavi svoj Dan općine, 21. veljače, a ove godine osmišljen je bogat program obilježavanja i slavlja u trajanju od dva tjedna.

Večeras u 19 sati tako će biti organizirano predstavljanje filma "Akcija Feniks 72". Riječ je o dokumentarnom filmu koji je nastao pod redateljskom palicom Tomislava Šange, scenarist je Ivan Pavličić, a prema knjizi Bože Vukušića "HRB - Rat prije rata".

U programu sudjeluju Ivan Butković, dugogodišnji djelatnik Hrvatske mladeži "Uzdanica", Vice Vukojević, bivši saborski zastupnik i sudac Ustavnog suda Republike Hrvatske i Bože Vukušić, po čijoj knjizi je i nastao film.

Planirano je i predstavljanje idejnog rješenja spomenika pripadnicima Skupine Feniks 72 iz Ljubuškoga kojeg je izradio akademski kipar Zdenko Galić.

Uoči prikazivanja filma, održati će se molitve na grobovima Ludviga Pavlovića i braće Vegar.

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

3
5
5
3

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

ljubuski.info
Udruge za izvlačenje novca Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Hrvati su sami sebi krivi dr. Dražen Pehar | dnevnik.ba
ljubuski.info
Hercegovačke dogme Hrvat. Hercegovac. Katolik. | medium.com
ljubuski.info
Bespuće politike i Crkve u BiH fra Mario Knezović | fratar.net

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto