Dodaj komentar

Recite komunistima, skojevcima i skojevčadi u oči da njima nije mjesto na polaganju vijenaca žrtvama komunizma. To je izrugivanje jer komunisti i njihovi sljedbenici nemalo ni malo pijeteta prema žrtvama. Cijela ta garnitura kradeze-ovaca sa fotografije, to su skojevci i skojevčad. Idite na sutjesku i kozaru, prokletnici, tamo ste prije išli idite i sada. Čudi meda to fratri trpe i dozvoljavaju. Naprimjer da vice nižić partizanski unuk skojevac bude u komisiji za utvrđivanja žrtava rata i poraća, to je njegov đon obraz i partizanski karakter.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

8
3
3
4

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

ljubuski.info
Udruge za izvlačenje novca Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Hrvati su sami sebi krivi dr. Dražen Pehar | dnevnik.ba
ljubuski.info
Hercegovačke dogme Hrvat. Hercegovac. Katolik. | medium.com
ljubuski.info
Bespuće politike i Crkve u BiH fra Mario Knezović | fratar.net

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari