Dodaj komentar

Vučić i Bajto o puknutim cijevima i paljenju vatre

ljubuski.info

Velike su hladnoće, puno izražajnije nego susjedne općine, pogodile općinu Ljubuški. O tome svjedoči prilog Naša-e TV, jer su bura i debeli minusi općinskim službama napravili puno posla.

O tome svjedoče eksplicitne i sadržajne izjave Nikice Vučića bivšeg direktora JP Parkovi d.o.o., a sada stručnjaka za probleme smrzavanja, te Marija Bajte nekadašnjeg prokretača razvoja općine Ljubuški, a danas stručnjaka za zaštitu od požara.

Evo njihovih izjava: 

Upozorenje
Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni! Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.
7
6
2
9

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari