Dodaj komentar

Problemi s požarima i u vodoopskrbi zbog hladnoće

ljubuski.info

Vremenske neprilike i dalje uzrokuju probleme građanima. U Ljubuškom su se pojavili brojni požari, a stalno pristižu i prijave kvarova na vodovodnim instalacijama.

Ljubuški su zabijelile prve pahulje snijega ove zime. Zabijelilo je tek par milimetara, ali u nekim selima palo je oko 2-3 cm.

Niske temperature posebno utječu na vodovodne cijevi. Tijekom protekloga vikenda zaprimljeno je 30-ak prijava puknuća vodomjera. Budući da to čini čak stotinjak prijava u proteklih nekoliko dana, JP Parkovi Ljubuški moli građane da budu oprezniji.

Vremenske neprilike utjecale su i na povećanje broja požara u ovoj općini. Ukupno su stradala četiri stambena objekta. Jednoga od njih vatrogasci nisu uspjeli spasiti.

Upozoravaju se građani da očiste dimnjak jer zbog nemara, a uslijed jakih nanosa vjetra, može doći do izbacivanja vatre na otvorene površine.

Naša tv
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

8
3
8
3

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto