Dodaj komentar

Borasov miljenik za kriminalne radnje u MUP-u ZHŽ FABUS-ovac Bruno Kraljević nezakonito koristi službeni telefon

ljubuski.info

Žicarenje na sitno je samo djelić ogromnog milijunskog kriminala koji se događa u MUP-u ZHŽ, a Zdravko Boras, sadašnji ministar s upitnom diplomom agronomije iz Mostara, je samo nasljednik kriminala Zdravka Borasa Brade i političke klike HDZ BiH.

Financijski kriminal u MUP-u ZHŽ još uvijek provodi Bruno Kraljević, osoba s lažnom diplomom FABUS, koju mu je kupila Vlada ZHŽ HDZ BiH putem ministarstva, u vrijeme ministra Ivana Paponje 2006. godine. Paponja je to javno priznao.

Međutim Kraljević nikada nije mogao postati pomoćnik ministra u Sektoru potpore, ali ga je politika postavila na tu funkciju kako bi činio kriminal, a zauzvrat je dobio pomoćničku plaću i dvostruko rješenje. Dokumentacija postoji u MUP-u ZHŽ i nije ju potrebno objavljivati. Bruni Kraljeviću je onemogućeno obavljati službeničku dužnost pomoćnika ministra, ali time stvar nije riješena... 

Zbog te činjenice će biti pokrenut istražni postupak, bez obzira što tužiteljica Vesna Ćavar javno zbija redove s trenutačnim političkim "vrhom" i bezobzirno štiti kriminal svojim nepostupanjem. Monitoring nad njenim radom je već uspostavljen od strane nadležnih institucija.

Ana Smoljan uvučena u kriminalne radnje

Jučer smo objavili informaciju kako Zdravko Boras vrši progon policijskih službenika odbijajući im od plaće iznose od oko 13 KM, nastale radom u službi, dok korištenjem svog telefona pravi račune iznad dopuštenog ograničenja i za isto ne odgovara. Karakter ovakvog postupanja je za policijske stručnjake, hrvatske domoljube i psihoanalitičare.

Bruno Kraljević radi sve kako mu se kaže, bez obzira što je nezakonito, nema pravo na službeni mobitel, što pokazuje Odluka o korištenju mobilnih telefona u MUP-u ZHŽ, gdje je njegovo radno mjesto izuzeto. Odluka je objavljena u Narodnim novinama ZHŽ.  

O tome je morala voditi računa njegova šefica Ana Smoljan, jer je pomoćnica ministra u Sektoru potpore i ima uvida u sve račune. Ana Smoljan nije reagirala, čime radi propust, zloupotrebljava ovlasti i položaj.

Tako Bruno Kraljević policajcima odbija od plaće zbog rada u službi, iako nezakonito koristi službeni telefon MUP ZHŽ, a osim toga, godinama radi nezakonito i pravi kardinalnu štetu proračunu ZHŽ. Ovdje se očito radi o društvenoj pošasti u režiji HDZ BiH, koji kao "roj skakavaca uništava narodnu ljetinu". Zdenko Ćosiću, hoćete li reagirati?

Ima li možda Bruno Kraljević dvostruka rješenja u MUP-u ZHŽ? I to bi moglo biti po uzoru na Ivana Jelčića - Giru, koji je primao dvije plaće. Slijedi istraga.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

6
3
2
4

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari