Dodaj komentar

Poziv radnoj skupini za provedbu Rezolucije branitelja u FBiH

ljubuski.info

Dana 19.1.2017 godine (četvrtak) u 11 sati u Parlamentu FBiH zakazan je prvi službeni sastanak 13-člane međuresorne radne skupine za provedbu Rezolucije branitelja u FBiH.

Ovim putem pozivamo sve imenovane članove navedene radne skupine za sudjelovanje tom sastanku na kojemu će započeti razgovori oko provedbe Rezolucije branitelja u kojoj su sadržani svi zahtjevi demobiliziranih branitelja u FBiH bez ikakvih prava po osnovu sudjelovanja u Domovinskom ratu

Od Rezolucije branitelji očekuju rješavanje svog statusa koji je od završetka rata (potpisivanje Daytonskog mirovnog sporazuma 23.12.1995 godine), do
dana današnjeg bio nepravedno zapostavljen, dok su neki nezasluženo dobili prava po osnovu sudjelovanja u Domovinskom ratu a vidjeli su ga tek na fotografijama.

Stoga je početak razgovora za provedbu Rezolucije branitelja povijesna šansa za najčasnije sinove države BiH za ispravljanje višegodišnje diskriminacije.

Vlado Marušić | kontakt osoba Vijeća branitelja
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

1
1
8
2

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto