Dodaj komentar

Ante moj dragi prvo bih ti poželio dobro zdravlje i uputio srdačan pozdrav. Ali ne mogu a da ti ne repliciram i ne referiram se na tvoje izlaganje. Iznenadjen sam i zaprepašten tvojim očito ne poznavanjem stvari u županiji. Zar ne znaš da se vlada po sistemu piramide od vrha do dna. Da smo najugroženija županija. Da je Ljubuški najgora općina, pa da taj Boras(ministar) dijeli pesnicama pravdu i fizički ostavlja čak i novinare i guši slobodu govora umjesto da se zalaze za nju i štiti pravo i slobode svojih građana za sto je i plačen o položio zakletvu prilikom preuzimanja mjesta minista policije sto nije mala dužnost. Kako kažeš dragi Ante da nije policija lopta pa da se sa njom sutamo. Pa ne bi trebalo da su ni novinari lopta pa se sa njima šuta kad se zalazu za slobodu javne rijeci. Ante krivi jesmo. Jedino si tu u pravu. Mi smo glasali za njih doduše ja ne i ne daj mi Boze. I molim te ova policija je po sistemu podobnih a ne sposobnih jer moji kolege školske kad ulazim u MUP po kojekakve dokumente pognu glave da ih Ko fol ne prepoznam. A upitaj ih Ante kakve to oni diplome policijskih akademija imaju. Ja znam. A ti ne. Malo si generacijski odmako pa nisi upoznat. Podrška portalu a pozdrav Anti Granicu i puno zdravlja.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

4
3
7
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari