b2bbih

Dodaj komentar

Vukoju IPTF izbacio doživotno iz policije, a on direktor agencije za edukaciju policijskih kadrova. To ima samo kod nas. Isto tako izbacili bizona, a on ministar MUP-a, Tulic osuđeni kriminalac načelnik krima u MUP-u, Madunovica neovisni odbor ocijenio negativno a ne odgovara za takvo stanje, načelnik PU Grude dao kriminalcima, teroristima dozvole za oružje i ne odgovara za to, načelnik PU Ljubuški kupio diplomu agronoma i zataškava paljevinu policijskih vozila odnosno Terorizam, načelnik PU Široki zataškava slučaj Soldo, a do pozicije došao kupnjom trenerske diplome u Kiseljaku... Treba li dalje. Kakva policija, ovo je kriminalna organizacija.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

6
4
3
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Koliko su zastupnici nemoralni? Emir Imamović Pirke | bljesak.info
ljubuski.info
U ovoj zemlji se ne može živjeti Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Nema promjena u zemlji kopnenih ribica Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
I vlast i oporba dijelovi iste smiješne družine? Akademik, prof.dr. Slavo Kukić | Dnevni list

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto