Dodaj komentar

Ravnatelj policije ZHŽ Milan Galić zapovjedio krivotvorenje dokumentacije oko Miroslava Galića!?

ljubuski.info

Je li novi ravnatelj policije Milan Galić zapovjedio krivotvorenje sadržaja dokumentacije oko pravomoćno osuđenog kriminalca Miroslava Galića, koji je još na funkciji načelnika Odjela kriminalističke policije MUP-a ZHŽ, je pitanje oko kojeg ne bi trebalo puno razmišljati, jer su zaključci, a osobito dokumentacija, više nego logični.

Podjećamo, Miroslav Galić je osuđen na kaznu zatvora od 15 mjeseci - tri godine uvjetno, zbog krivotvorenja javnih isprava, od osobnih iskaznica do druge dokumentacije, što je omogućilo milijunske financijske malverzacije. Na temelju lažnih iskaznica registrirana su mnoga poduzeća, a ta su poduzeća…. i na kraju je bilo pojeo vuk magare.

Nekoliko policijskih službenika, kojima zapovijeda ravnatelj Galić, pokušava zaštititi Miroslava Galića, iako je bivši ravnatelj policije dr. Zoran Galić iznio u iskazu, prilikom istrage, mnoge nezakonite radnje oko Miroslava Galića, koje su opet za dr. Zorana Galića mačji kašalj, jer je isti kupio novcima poreskih obveznika diplomu FABUS. Zbog Miroslava Galića, dr. Zoran Galić je razbijao čaše, ozljeđivao se, u pravom smislu riječi krvario, prijetio onima koji su ukazivali na kriminal.

U zaštitu Miroslava Galića pokušalo je stati i Tužiteljstvo ZHŽ, za koje se ne može kazati kako procesuira kriminal, već ga štiti, za što je pripremljen polugodišnji feljton. Tužiteljstvo ZHŽ je dio kriminalne hobotnice, koja razara ZHŽ i štiti sve od klasičnih do financijskih kriminalaca i političara. Dokumentacija to potvrđuje, a glavna tužiteljica Vesna Ćavar i tužitelji su dio političkog represivnog aparata s prepisanom zadaćom iz SFRJ, nešto poput OZNA-e i UDBA-e. Zanimljiva je činjenica kako je mlada i fatalna tužiteljica Kristina Nogalo, nakon objavljivanja dokumentacije o neprovođenju istrage oko Mate Šimića, odmah nazvala PU Grude i nabrokala policijskog službenika Pandžića. Znači oni imaju razmijenjene brojeve telefona i mogu komunicirati neslužbeno.

Tko je Milan Galić?

Trenutni ravnatelj krim službe MUP-a ZHŽ. Posušak. Što on misli o sebi najbolje potvrđuje svježa izjava kojom je u policijskom društvu objasnio zašto je morao otići iz FUP-a.

Kazao je kako je bio postavljen na mandat od 4 godine. kako je bio odličan policajac, ali mu je direktor Dragan Lukač nakon "odličnih rezultata" priopćio kako FUP traži odgovarajuću osobu na poziciji koju je Galić do tada obnašao.

Policija u ZHŽ nije institucija upravo zbog ovakvog provincijskog načina upravljanja i srozavanja njenog ugleda seljačkom zapovjednom kamarilom, koja je u sprezi sa svakim u podzemlju i nadzemlju.

Nikakvo nije čudo što Milan Galić štiti Miroslava Galića. Nezavisni odbor ZHŽ će imati pune ruke posla, jer dolaskom Milana Galića kriminal dobiva samo novu ceradu.      

nastavlja se... 

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

1
6
4
6

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari