b2bbih

Dodaj komentar

Da istina je,Barbaric je bio casni pripadnik 3.Bojne HVO-a,isao je na teren kada je morao i nije imao "radnu obvezu",ali covjek je ok 100%.
Sto se odlicja tice bilo je velikih pokusaja krivotvorina,na pr.predsjednik Zupanijske Udruge nositelja odlicja je bio laznjak,imao papir i umislio se("slucaj" u Grudama).U D.Radisicima ima "slucaj" Miljenko(Salongin) Eres,covijek kupio dokumenta sa odlicjem i pao.Istina je da po zakonu nositelj odlicja ima automatizmom pravo na povlastenu mirovinu,imamo u Radisicima takvih ali nebih spominjao casna imena.
Vas Revizor

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

5
3
1
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Koliko su zastupnici nemoralni? Emir Imamović Pirke | bljesak.info
ljubuski.info
U ovoj zemlji se ne može živjeti Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Nema promjena u zemlji kopnenih ribica Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
I vlast i oporba dijelovi iste smiješne družine? Akademik, prof.dr. Slavo Kukić | Dnevni list

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto