Dodaj komentar

Croatia osiguranje ma što svi pričali je i sada najbolja osiguravajuća kuća ikao ima mnogo nedostataka.Što se tiče isplate šteta daleko su najkorektniji,najbrži i imaju najmanje sudskih sporova.Euroherc osiguranje je sušta suprotnost od toga sve puštaju u sudski spor ili pristanak na crkavicu koju nude.Central je preslikana Hercegovina osiguranje i još gora s obzirom na način kako pribavljaju police na hajdučki način.Za razliku od njih Croatia je gospodska firma jer ne može se hajdučijom stvarati bolje društvo i inidž osiguranja.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

8
1
4
3

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto