Dodaj komentar

Lovac u polju odstrijelio jato divljih gusaka

ljubuski.info

Sve su lovačke priče uzbudljive, često se pozorno slušaju i nitko se u tom trenu ne pita jesu li istinite ili ne! Ali, vidjeti vidno potresena lovca na kućnim vratima, što se dogodilo meni prije nepuni sat vremena, koji me drhtavim glasom moli da ga hitno odvezem do kuće u Lisice. Samo sam ga na brzinu očima preletio i vidim da čovik potpuno drhti samo što ne zaplače. A što mi je drugo moglo pasti na pamet već to da se čovjeku kod kuće dogodila neka nesreća pa ga nazvali mobitelom.

Dok sam pohitao po ključeve i razmišljao kojim bi ga putem što prije dovezao do kuće, on mi za to vrijeme stalno ponavlja...
"Molim te požuri se platit ću ti koliko god kažeš."
Rekoh mu:
"Sjedaj čovječe, vidim da si u nekoj nevolji i nemoj spominjat nikakvo plaćanje."

Dok vozim, pogledam ga vidim da drhti, rekoh mu:
"Ako nećeš ništa mi ne trebaš pričat, ti si zame čovjek u nevolji koji treba pomoć i evo ja činim sve od sebe da ti pomognem."

Nedugo potom dok sam jurcao prema njegovoj kući, on i dalje drhtavim glasom progovori:
"Ma, nije se meni dogodilo nikakvo zlo kod kuće, kod kuće mi je auto, a gore sam na sred polja odstrelio 12 divljih gusaka."

Eto to je ta lovačka priča koja me u samom uvodu izbezumila, a vi pogledajte fotografiju i sami zamišljajte nastavak priče!

Krešo Vujević
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

3
5
1
8

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto