Dodaj komentar

U komunalnom kaosu Ljubuški izgubio više od 17 milijuna KM

ljubuski.info

Od 2010. godine općina Ljubuški je izgubila u kriminalu oko JKP Ljubuški minimalno 17 milijuna KM, dok su stanovnici u pljačkama prilikom izgradnje vodovodne mreže izgubili još nekoliko.

Gubitak u JKP Ljubuški iznosi 10,2 milijuna, dok je davanjem djelatnosti odvoza otpada poduzeću ALBA iz općine otišlo ne manje od 7 milijuna KM.

Ovih 7 milijuna KM su profit ALBA-e od naplate usluga stanovnicima općine te općinskog subvencioniranje odvoza otpada u visini od 1,6 milijuna KM - iz proračuna.

Ljubušacima je potrebno postaviti pitanje - Smatrate li da je taj novac trebao ostati u Ljubuškom i da se trebao nekoliko puta "okrenuti" kroz obiteljske proračune i račune javnih tvrtki?

U Zenici cijena odvoza 9,70 KM, a u Ljubuškom 17 KM

Domaćinstva u Zenici plaćaju odvoz otpada 6,70 KM i deponiranje dodatnih 3 KM, pa ukupna cijena od 9,70 KM je gotovo duplo manja od cijene odvoza otpada u Ljubuškom koja iznosi gotovo 17 KM.

Komunalni kaos

U ovom komunalnom kaosu najveći su gubitnici Ljubušaci i općina, ali s pravom se treba upitati tko su dobitnici, tko je ovo sve režirao. 

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

7
4
7
2

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari