Dodaj komentar

O kakvim vi Agapeovcima pričate imali ste vi alternativu 20 godina prije Agapea pa vam nije valjala jer je u programu stajao "mukotrpni rad", "rad red i disciplina" itd.
Bilo je ljepše gledati Lučića kako vozi Mercedesa na račun Trgokopa i govoriti kako je se on snašao u "novom vremenu" takva politika je i dan danas kod nas u Hercegovini , više se cijeni [ * neprimjereno * ] u finom odjelu nego pošten svit u raspalim gaćama
A Agape da je ozbiljna organizacija imala bi svoju listu , a nebi Marija Herceg rodica od Vedrana Markotića (koji ju je i zaposlio u Mostaru) bila sama na toj list
Ugrubo
Agape(Ljubuški) = HDZ

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

1
1
1
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari