Dodaj komentar

A obzizirom da su sva preeduzeca mrtva kao i plantaža evo sto potvrđuju slike, trebamo im sada organizirati pristojan pogreb. A Agape je davno isprintao smrtovnice. Zovnuti Dragu Grubisica kao i vjerske velikodostojnike i pitati kakav-takav popust obzirom da općina nema para. A treba to sve pokopati. Puno je pokojnika. Plantažu su kremirali evo vidim kao i Duhansku. A i mise treba platiti. Pošteno brate. Pa NEK onda od prikupljenih misa od pogreba uništenih i spaljenih preduzeca općinari isplate sebi plaće obzirom da su minusu i da im Parkovi daju platu. Posljednji pozdrav plantazo, posljednji pozdrav Ljubuški. Slava ti hvala.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

6
6
6
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto