Dodaj komentar

Nije zapalio Barbarić ništa. Nije ništa ni uništio. Sve je ovo maslo ISiLIA i četnika i ostalih neprijatelja Hercegovine. Zapalili komunisti, skojevci, Tituni podanici. Matematika je ljudi moji dragi egzaktna znanost i jedan u jedan uvijek daju dva. Kao i istorija. A pak ta istorija se dijeli na one sto ruše, pljačkaju, oduzimaju,uništavaju, ruše, i nazaduju, i pak one sto grade, obnavljaju, podižu poduzeća, stvaraju srednju radnu klasu, rade dodanu vrijednost, obrazuju se i stvaraju opće dobro za sve nas.Tako vam je to gospodo dragi drugovi.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

8
2
4
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari