Dodaj komentar

Postovani urednice i vi koji ste snimali da plantaza gori bolje bi vam bilo da ste pristupili gasenju kao i sto vam je gradjanska duznost ucestovat pri gasenju a vatrogasci nestaju od badnjeg dana i sami su upoznati sa zgaristem kao i policija osobno sam se uvjerio da su bili prisutni i gdje su im rekli pojedini mjestani da su oni tu da netreba gasit cak im je ostavljeno par brentaca tj. kad im je davano da imaju radi svake sigurnosti rekli su da im nece trebat jer oni imaju vodu

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

8
7
5
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto