Dodaj komentar

Ovo je već davno smišljen Nevenkov plan još od 2000 godine kada je privatizira vinariju.Posle je dava koncesiju Bratiši preko Erovina,pa zatim šutija na krivotvorenu dokumentaciju Europreventa,skriva se iza kamere kad su bageri rušili ostatke loze.Radnike izvara zajedno sa Kraljevićem i Kvesićemštitija kriminal.U sprezi sa policijom šutija kad su se željeza vozila i prodavala u Vitini.Ali nikad neće moć dat ovo bez radnika vinarije dok je i zadnji živ.Prokleto mu bilo sve što je uradija.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

2
9
3
5

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto