Dodaj komentar

Slaven Planinić potvrdio nezakonitosti Nadzornog odbora JP Parkovi d.o.o.

ljubuski.info

Slaven Planinić, član Nadzornog odbora JP Parkovi d.o.o., potvrdio je nezakonitosti oko postavljanja Vedrana Markotića na poziciju direktora ovog poduzeća, te niza nepravilnosti, koje su se u ovom poduzeću događale.

Iz dokumentacije, koja to potvrđuje, je vidljiva sprega vrha lokalne politike i nekoliko osoba iz Mladeži HDZ BiH, što već nekoliko godina predstavljaju pravu političku pošast u općini.

Cijeli slučaj je još uvijek pod istragom, kojoj je, što se moglo predvidjeti, prethodio pokušaj opstrukcije.

Upravo Slaven Planinić je bio osoba uvučena u nezakonite radnje, koje se zbog obujma i dodatnih istražnih radnji nisu mogle sakriti. 

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

9
5
4
1

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto