Dodaj komentar

poštovanje svim braniteljima i njihovoj žrtvi, ali nisu baš svi bili pošteni i moralni na humcu je za vrijeme rata dignuto u zrak par automobila i kuća od strane vojske nađeni su i dokazi ispale su im beretke od tigrova i par okvira od škorpiona, ja umalo nisam poginuo kod kuće a bio sam maloljetan tada i nitko mi nije bio tada na vlasti ni prije ni poslije ni danas, tako da pišite malo i o tome, zataškano je sve. pa pokušaj ubojstva je grijeh ja mislim , jer ako jedan čovjek misli da je samo on u pravu jao nama

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

5
4
3
6

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto