Dodaj komentar

Ovo je povijesna činjenica i realnost kako propadaju gradovi pod lošom upravom. Na vlasti su krimosi koji gledaju samo svoj osobni interes, imaju kliku poslušnika koji dobiju mrvice, obični su robovi politike i manipulatora, jadni su jer nemaju slobodu mišljenja, mozak im je betoniran i neven povlači crte prije izbora. A oni klimaju li klimaju glavom, u nesigurnosti traže rupe da se sakriju, pa virkaju li virkaju, a vonjaaa ne može se ostat blizu, aaa priča kao da su svevišnjem sdesna...

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

3
1
2
3

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto