Dodaj komentar

Potres s epicentrom na području Ljubuškog

ljubuski.info

Potres jačine 3,7 stupnjeva po Richteru pogodio je u utorak šire područje Hercegovine, priopćava Europsko-mediteranski seizmološki centar.Prema podacima Europsko-mediteranskog seizmološkog centra (EMSC) epicentar potresa bio je oko deset kilometara zapadno od Čapljine i oko 30 kilometara jugozapadno od Mostara na dubini od svega dva kilometra.

Podrhtavanje tla je zabilježeno u 15:49 sati, a po intenzitetu je odgovarao drugom stupnju Merkalijeve ljestvice, što znači da su ga osjetili građani uglavnom u višim katovima kuća i zgrada. 

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

7
3
6
7

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto