Dodaj komentar

Dragan Soldo predstavnik NS ZHŽ-a u Izvršnom odboru NS BiH

ljubuski.info

Dugogodišnji djelatnik NK Širokog Brijega Dragan Dado Soldo u budućnosti će predstavljati Nogometni savez ZHŽ-a u Izvršnom odboru NFS BiH, umjesto dosadašnjeg predstavnika Josipa Bevande.

On je priznao da je pomalo iznenađen, uz riječi zahvalnosti svima koju su ga podržali na jučerašnjem skupštinskom zasjedanju.
"Nisam očekivao da ću biti imenovan. Hvala NS ZHŽ-a koji me je kandirao i omogućio mi da uđem u ovaj krug ljudi, a kolegama čestitke na izboru", KAZAO je Soldo.

Njegova misija unutar Izvršnog odbora je jasna. "Zalagat ću se za boljitak nogometa u Bosni i Hercegovini. Pred nama je mnogo posla, ima tu mnogo dobrih stvari, ali i onih na kojima moramo raditi kako bismo u budućnosti bili uspješniji", kazao je.

Soldo će i u budućnosti obnašati funkciju tajnika NK Širokog Brijega koji se trenutno priprema za Skupštinu kluba, a koja će imenovati novi Upravni odbor.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

4
1
9
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto