Dodaj komentar

DADE se ne radjaju svaki dan ! On je , u prvom redu svecenik i zato i govori na svecenicki nacin , u kome ima puno fraza koje se stalno ponavljaju , kao i kod Pape ! Ali , u Dadinoj prici ima i pameti - i nade . Kad bi ocjenjivali nas prostor i nase vrijeme prema komentatorima - to bi bila katastrofa .
.
Dado je nesto drugo . Nece uspjeti mnogo , jer je ovladala ludost . Svaka pojava , kakvu Dado predstavlja , treba da se pozdravi . Medjutim , nas problem nije teorija , nego praksa . Teoretski smo mi svi "dobro potkovani" , ali je to samo - prebacivanje - iz supljeg u prazno ! A polja pusta !

Upozorenje
Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni! Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.
6
9
3
5

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto