Dodaj komentar

Paragliding: Let Leone i Davida Šiljeg na Badnjak [video]

ljubuski.info

Članovi Paragliding kluba Ljubuški iskoristili su prekrasno vrijeme za nekoliko letova iznad Ljubuškog upravo na Badnji dan.

Uređeno uzletište uz tvrđavu Hercega Stjepana u narednim godinama će biti sve veće okupljalište ljubitelja ovog lijepog športa, prirode i starina. 

Osim Leone i Davida Šiljega, koji su se spremali za polijetanje, tu su: Josip Vučić, Mario Tomić, Darko Medić i Vlado Perić

Let Leone i Davida

Pripreme za polijetanje nisu trajale dugo, osim provjere opreme, tražio se povoljan vjetar i u tom trenutku su se otisnuli na let iznag grada. 

Sretan Božić i novu 2017. godinu želi Vam Paragliding Ljubuški!!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

1
4
3
1

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto