Dodaj komentar

U Knjižnici Ljubuški upriličena kreativna radionica božićnih ukrasa

ljubuski.info

Danas je u Knjižnici Ljubuški, u okviru manifestacije "Advent u knjižnici", upriličena kreativna radionica božićnih ukrasa. Sudjelovala je Udruga roditelja djece s posebnim potrebama "Duga" te odjel djece s posebnim potrebama dječjeg vrtića "Ljubuški. Djeca su, tradicionalno, izrađivala raznovrsne božićne ukrase kojima su ukrasili božićno drvce u knjižnici.

Druženje bijaše obogaćeno pjesmom i darovima. Naime, Sara Dedić, učenica IV. razreda Gimnazije Ljubuški, doprinijela je prigodnim božićnim pjesmama ugodnijem druženju, dok su pak sponzori "Ohio" te "NMS" doprinijeli slatkišima i ukrasima.

Po okončanju druženja u knjižnici, djeca su se uputila na Trg domovinske zahvalnosti na palačinke s medom - hvala Udruzi pčelara "Kadulja" Ljubuški.

ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
Knjižnica Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

4
3
9
7

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto