Dodaj komentar

Božićni domjenak HDZ BiH u Fragoli

ljubuski.info

U nedjelju je u restoranu Fragola priređen Božićni domjenak HDZ BiH Ljubuški.

Zaželivši jedni drugima sve najbolje članovi HDZ BiH Ljubuški su bili ozareni zadovoljstvom oko političke snage svoje stranke, koja uz prirodne ljepote općine i rezultate unatrag 12 godina od kada je načelnik Nevenko Barbarić, općinu, kako kažu, vode prema blagostanju.

Istaknut je uspjeh u Poslovnoj zoni Ljubuški, komunalnoj infrastrukturi usprkos gubitcima JKP Ljubuški od 10,2 milijuna KM. Za stup komunalne industrije predstavljena je ALBA i JP Parkovi.

Sve goste, starije i mlađe članstvo, je pozdravio Ante Mišetić – Sova, predsjednik Skupštine ZHŽ i OO HDZ BiH Ljubuški, obećavši da će u proizvodnju pustiti još veće količine sjaja, od 2010. godine namijenjenog samo za županiju, ali od sada i za općinu.

Sa svima ponaosob se rukovao i načelnik Nevenko Barbarić, kojeg su onako skromnog svi tapšali po ramenima, zahvaljujući mu na mudrom, zakonitom i stručnom upravljanju općinom.

Domjenak je bio svečan. Na stolovima je bilo raznih delicija, sendviča, janjetine, a pozitivno ozračje se odmah proširilo općinom, tako da se govori da je na domjenku bilo čak 700 nazočnih. Što je bilo sa viškom meze i mesa nije poznato.

Razmjenjujući ushićenje i zadovoljstvo bilo je članova, inače velikog hardvera, koji su naglasili da treba po Ljubuškom početi "lomiti noge i ruke", doznaje se iz HDZ BiH Ljubuški. "Lomljenje ruku i nogu" je izgleda drugi naziv za "New deal" u 2017. godini, kojeg Ljubušaci mogu očekivati odmah na početku sljedeće godine.

HDZ BiH je još jedanput pokazao svoju snagu. 

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

8
5
5
6

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

ljubuski.info
Udruge za izvlačenje novca Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Hrvati su sami sebi krivi dr. Dražen Pehar | dnevnik.ba
ljubuski.info
Hercegovačke dogme Hrvat. Hercegovac. Katolik. | medium.com
ljubuski.info
Bespuće politike i Crkve u BiH fra Mario Knezović | fratar.net

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari