Dodaj komentar

Ante bilo je komunistickih partija drugacijih ali u demokratskim visepartijskim uredjenim drzavama. Vodja ex Y komunisticke partije je na listi najvecih zlocinaca dvadesetog stoljeca. A vidim da volis pripisivati etikete na granici ponizenja moram ti reci da si ti jedan bijedni lazov kakvih je na srecu svaki dan manje ne u ex Y nego inace,pokusavam te razumjeti a ne ide jer tebe je stvorila i lansirala komunisticko staljinistickajednoumna oligarhija. Ja na tvoju zalost nisam taj koji afirmira NDH bio bih najsretniji da je to bila demokratska drzavabez ijednog zlocina ali na zalost zlocina je bilo i ti zlocini su procesuirani. Za tvoju info ja sam anitifasista i antikomunista demokrata bez idola tipa Tita, Staljina, Pol Pota i sl.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

2
3
2
3

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

ljubuski.info
Udruge za izvlačenje novca Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Hrvati su sami sebi krivi dr. Dražen Pehar | dnevnik.ba
ljubuski.info
Hercegovačke dogme Hrvat. Hercegovac. Katolik. | medium.com
ljubuski.info
Bespuće politike i Crkve u BiH fra Mario Knezović | fratar.net

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto