Dodaj komentar

Nemoj da lazes ! Cijeli demokratski svijet nije izjednacio komunizam i fasizam - to je huzdurma i specijalitet nasih , balkanskih prostora . U Deklaraciji EU ne pise "i komunizma" , nego pise STALJINIZMA , a to nije isto . "komunizma" je namjerno napisala hrvatska wikipedija , pa drugi prepisuju , i ponavljaju ko papige !. I jos nesto : u toj Deklaraciji na koju se svi nasi mudraci pozivaju , pise i ova misao : BILO JE KOMUNISTICKIH PARTIJA U EVROPI - KOJE SU POMOGLE U AFIRMACIJI DEMOKRACIJE...A Vi ste samo mali , bijedni nastavljaci afirmacije NDH - i nista drugo !...

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

1
9
8
4

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

ljubuski.info
Udruge za izvlačenje novca Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Hrvati su sami sebi krivi dr. Dražen Pehar | dnevnik.ba
ljubuski.info
Hercegovačke dogme Hrvat. Hercegovac. Katolik. | medium.com
ljubuski.info
Bespuće politike i Crkve u BiH fra Mario Knezović | fratar.net

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto