Dodaj komentar

Gos. Granicu
Da Jasenovac je zlocin za koji se odgovaralo koji je procesuiran i o kojem se u priliku dosta zna. Ovi zlocini su presuceni i o njima se nista nije smijelo pitati pisati ili ne daj boze bilo kakav oblik istrazivanja.. Ovaj zlocina je djelo jednog (sto bi danas rekli pravnici)udruzenog zlocinackog pothvata koji je organizirala jedna zlocinacka partija u jednom ne demokratskom zlocinackom rezimu. Za sve zlocine treba odgovarati koji su pocinjeni u ime bilo koje ideologije. Cijeli demokratski svijet je izjednacijo fasizam i nacizam sa komunizmom osim pojedinaca iz ex Y,sto je zalosno za iste. Pricamo o diktaturam Albanije, Rumunije, DDR i sl.a velicati u nas isti takav rezim jednopartijski sistem to je u najmanju ruku suludo. Tito je uvrsten na listu istih (zlocinaca) dvadesetog stoljeca. Ne zaboravimo ubijeni su razoruzani vojnici bez suda i sudjenja, civili zene i djeca nesto slicno kao sto je u Srebrenici napravila nazovi oslobodilacka vojska RS. Tko kaze da je ovakvo nesto ok po meni i ta osoba je zlocinac jer velica zlocin.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

3
6
9
4

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto