Dodaj komentar

Miro Gradonačelnik htijo je ovde na ovom skupa da ispane Mudir, što se nije odazvao na emisiju Provjereno, nego kada je vidio da gori ispod noga došao je na skup, nije džaba Kovačević govorio u Saboru Mudrac Madrac, taj čovik jedno govori, drugo radi, a treće misli, šta je uradio za sve ove godni četeri mndata, stuja skuplja, iselijo mladež u evropske zemlje, naj skuplji grad u Federaciji,voda naj skuplja, kanalzacija, porez.kada se kandidira za četvrti mandat onda možeš viditi moralnost čovika, i da voli vlast i moć.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

6
3
2
8

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari