Dodaj komentar

Evo čitam neki dan digli se zapovjednici HOS a iz Bosne koje je Ćane prevario i na njihove dužnosti stavio ljubušake.Koliko ima pukovnika HOS a u Ljubuškom može li mi itko nabrojiti njihova imena.Pa kako ga nije sramota.Čovjek napisao pismo a ima ih koliko hoćrš u Bosni koje je prevario.Pa ima Ćane samo rodbine dva,tri pukovnika koliko je meni poznato.Ja ne bi mirno spavao da uzmem nešto tuđe i uživam njegovu zapovjednu mirovinu.Uskoro će izaći imena ovih naših što su pod tuđim papirima uvedeni u prava.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

9
9
1
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari