Dodaj komentar

POŠTOVANI!

Ovim putem želim se obratiti prvenstveno g-dinu Vladi Marušiću kao i svim istinskim zaboravljenim braniteljima kao i svim onima koji su ih na bilo koji načim cijelo vrijeme podržavali bili odlučni i ustrajni u svojoj borbi za osnovna braniteljska i ljudska prava te
ČESTITATI NA IZBORENIM PRAVIMA I SVAKOJ I DANAŠNJOJ IZBORENOJ POBJEDI SVJETLA NAD TAMOM!

Želm da se borite i dalje za sva druga prava svih istinskih branitelja a izbacite uljeze koji pljačkaju i uzimaju vaša zaslužena sredstva već godinama, a vama su zakinita.
ŠUTNNJA- je podržavanje tr.stanjj
GLAS- je bunt protiv nepravde i gllas za promjene na bolje za sve.

Nemate se bar vi čega sramiti, možete ponosno ići uzdignute glave svakom pogledati u oči i u dosta njih možete upriti prstom.

Nisam imao mogućnosti da se aktivno uključim iz zdravstvenih razloga,što mi je jako žao,pa makar po prvi put za žrtvu,čistog obraza i za istinu završio i u zatvoru od D.Čovića i sličnim njemu koji su do svega ovog i doveli.

Od prvog dana sam bio uz vas i davao vam punu potporu na sve moguće načine za koje sam imao mogućnosti.
I dalje sam uz VAS kao branitelj i invalid i borac protiv svake nepravde a naročito prema VAMA i svim braniteljima , jer osobno znam što je rat jer sam ga i sam osjetio na svojoj koži i danas sve te posljedice nosim i šta su ljudi sve kroz te ratne godine prolazili!

Pozdrav i mom dragom prijatelju iz tih ratnih dana generalu g-dinu ŽELJKU GLASNOVIĆU kao i svim istinskim zapovjednicima i braniteljima koji nnisu okrenuli leđa drugom braniteljima i sve što su učinili svih tih godina prodali se i oblatili!
On nam je svojim djelima u to vrijeme bio uvijek uzor što je hrabrost, domoljublje,u to vrijeme.
Poštivali smo ga tada kao i danas kao prije svega velikog i poštenog čovjeka i borca protiv nepravde,kriminala kao i borbe protiv rada i današnje UDBE!
Ponosno je i umrijeti kao čovjek nego živjeti sto godina kao KUKAVICA, kriminalac i nečovjek.

POZDRAV SVIM BRANITELJOMA!
BOG I HRVATI!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

7
1
8
3

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

ljubuski.info
Udruge za izvlačenje novca Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Hrvati su sami sebi krivi dr. Dražen Pehar | dnevnik.ba
ljubuski.info
Hercegovačke dogme Hrvat. Hercegovac. Katolik. | medium.com
ljubuski.info
Bespuće politike i Crkve u BiH fra Mario Knezović | fratar.net

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto