Dodaj komentar

Eto to je meni pricao moj prijatelj srbin koji nishta drugo nije volio ni da da bude nego srbin, vratio se u svoju Srbiju i odanio kad je dozivio da mu je Srbija dosla ali pricala je meni njegova prijateljica Sima da je umrao od tumora u glavi, stalno je govorio da mu neshto kopa u glavi i kako je to zelio drugom za svetinje i crkve rekla je ona i tako mu se desilo.
Eto vidish kad se drugi uvlace u tajne onih pomochu kojih djeluje da Bog neda mira jer se zemlja zaklela nebu da se sve tajne morat znaju.Te tajne mi nismo osobno istrazivali ni od koga on je sam to nama pricao!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

2
7
4
3

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

ljubuski.info
Udruge za izvlačenje novca Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Hrvati su sami sebi krivi dr. Dražen Pehar | dnevnik.ba
ljubuski.info
Hercegovačke dogme Hrvat. Hercegovac. Katolik. | medium.com
ljubuski.info
Bespuće politike i Crkve u BiH fra Mario Knezović | fratar.net

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto