Dodaj komentar

Zamislite toga ljubomornog boga koji voli smelly burning miris isprzena mesa a najvishe svinjske c;varke iz kojih se cidi sva mast!A tko voli cijediti ili sita i rasheta pa znade se, ulijte vode i viditi cete sto ce se sve zadrzati e to je njihova istina! No c;varke ostaju u svim cidaljkama cijelog svijeta.Cuvajte se onih koji sitno govore i cide rijechi kroz zube!
Da prorok isaiah nije opisao takvog ljubomornog Boga kojeg mozete pronachi u biliji sve bi vam bilo mnogo lakshe. No nas nasha vjera uchi da je ljubomora smrtni grijeh jedan od 7 glavnih grijeha tako da mozete slobodno konstatirati da je rijec od onim koji zele biti vechi od pravog stvoritelja!Zato u svijetu postoji josh uvijek opasnost od onih koji vole miris mesa..to je opisano u knjizi koja zapocinje ''miris mesa nozdrve mi shiri'.Cuvajte se onih koji se zele uvaliti u vash kokoshar!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

6
9
4
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari