Dodaj komentar

Pogledajte kako izgleda odmorište Kravica na dionici Bijača-Međugorje

Pogledajte kako izgleda odmorište Kravica na dionici Bijača-Međugorje

Odmorište Kravice na dionici Međugorje - Bijača, dvostrano i smješteno je s južne strane vodopada Kravice, na dijelu trase iza mosta Trebižat.

Pored osnovne namjene ovih benzinskih postaja, ponude goriva visoke kvalitete i ostale opreme za automobile, novi koncept predstavlja proširenje asortimana na ponudu gastro usluge kroz segment pod nazivom Fresh corner koji podrazumijeva ponudu svježe pripremljenih sendviča, peciva, toplih i hladnih napitaka.

Na ovom cestovnom smjeru napravljen je izvrstan ugođaj za kupovinu, odmor i osvježenje putnika i vozača u prostoru caffee bara i terase, kao i zabavu i igru najmlađih posjetitelja na dječijem igralištu koje je sastavni dio objekata.

ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

7
7
9
2

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

ljubuski.info
Udruge za izvlačenje novca Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Hrvati su sami sebi krivi dr. Dražen Pehar | dnevnik.ba
ljubuski.info
Hercegovačke dogme Hrvat. Hercegovac. Katolik. | medium.com
ljubuski.info
Bespuće politike i Crkve u BiH fra Mario Knezović | fratar.net

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari