Dodaj komentar

Da zadnjih deset dana manje visiš na tipkovnici a više radeći ne bih ti trebalo u minhen ići,znate samo prdoklačit ako vam se ide daj pođite više okanite se bar onih koji ovdje žive i rade
Da se tebi i takvima da raditi u dolini neretve možeš svaki dan zaradit poštenu dnevnicu berući mandarine ali ne vi bi ležali a da plaća ide!!!

Upozorenje
Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni! Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.
7
2
1
8

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari