Dodaj komentar

"Glavni krivac je firma koja je to kupila, privatizirala", tvrdi načelnik Ljubuškog Nevenko Barbarić koji je i sam bio član upravnog odbora Vinarije. Najavljuje novu koncesiju.
"153 hektara su ostala državno vlasništvo, ona su data na koncesiju, ugovor na koncesiju raskinut, pojavio se neki naknadni ugovor privatne firme kojoj je, uvjetno rečeno, Vinarija iznajmila, a znamo svi da nije mogla iznajmiti. Predmet je na sudu, čekamo rješavanje, i čekamo suglasnost Vlade županije za novi natječaj za koncesiju."
Šta ovaj priča...ne mogu mu ispred imena stavit "gospodin" pa ni kurtoazno, no, pticama na grani je jasno da se gigant Vinarija nije mogao uništit bez blagoslova politike i da ista nikada više ne će proradit..valjda je i on toga svjesan jer za to razumjet ne treba nikakva pamet...ADZ je uništio hrvatsku budućnost u BiH, a HDZSDP je "osigurao svijetlu budućnost" hrvatskim građanima u R.H., zato hitajte u R.H., ovdje je sve extra...

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

4
5
1
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari