Dodaj komentar

Ovo je tipičan govor našeg Barbe. Manipulira kad govori, ali dokumenti koji su prikazani govore sve.Ovaj prilog savršeno govori o onom što se ovdje događa.Dokumenti svjedoče da je to tako.Imamo"savršen" MUP gdje je na čelu osoba koja je uradila ono što nitko od nas običnih građana ne smije i nagrađen je.Željko Jukić vrhunski pravnik glavni je svjedok obrane kriminalnih radnji.Dok sa druge strane montira procese drugima.Svi to promatraju i šute.kakav autoritet može imati poslije ovoga.Kome može pogledati u oči.U kamere ne može.Zato Barba,počisti ovo,jer ti se obruč steže.Dosta je.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

9
3
1
5

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

ljubuski.info
Udruge za izvlačenje novca Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Hrvati su sami sebi krivi dr. Dražen Pehar | dnevnik.ba
ljubuski.info
Hercegovačke dogme Hrvat. Hercegovac. Katolik. | medium.com
ljubuski.info
Bespuće politike i Crkve u BiH fra Mario Knezović | fratar.net

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto