Dodaj komentar

Ja odavno veće reklame za hdz od ove emisije vidio nisam, u čemu je problem spriječili pljačku na bijači ,lova se uzela,dužno se vratiće se nema problema,kako reče ovaj gore iz tužiteljstva tri istrage su vođene i u sve tri je analizirano da nema elemenata kaznenog djela ,ponavljam tri istrage.a lova gdje je lova završila to bi trebao znati ovaj žarkić pa on je u općinskom vijeću pa on dobije sve te papire,proračune, prihode,rashode,e sad zna li on u to išta neznam odnosno znam ali...,a što se tiče gos.galića ne znam jel ovo istina šta je radio ali ga je zoran vukšić (hdz bih,)potrao s posla a vratio ga ivica gašpar(devedesetka)kad je bio ministar,i na kraju da je bilo svega i svačega u mupu bilo je i toga više nema i u čemu je problem kažem vam da bolje reklame za hdz odavno nisam vidio.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

8
3
7
9

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto