Dodaj komentar

Muciću di su ti direktori alpeza i gabrič sada, eno ti se radnici tuku na gradilištu, a ovi [ * neprimjereno * ] lade jaja u klimatiziranim uredima. Jesi ko.nj svaka ti čast, je.be se tebi ti misliš da si sebe rješio, al ne ide to tako platit ćeš sve više nego si planirao vidit ćeš 100%. Milijun uvala Lapad te neće spasit. TVOJ BIVŠI RADNIK KOJEM SI OSTAO DUŽAN. Puna podrška svim pravim radnicima nekada sjajne tvrtke, koju su jebivjetri uništili, LJUDI PAMET U GLAVU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

7
1
7
2

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto