Dodaj komentar

Tvrtka "Mucić&Co" mora napustiti gradilište na Mejašima

ljubuski.info

Općinski sud u Splitu odlučio je da radnici "Mucić&Co" moraju napustiti gradilište trgovačkog centra "Mall of Split" i prepustiti ga novom glavnom izvođaču radova kojeg je odabrao investitor tvrtka "Mejaši prvi".

Odluka suda donesena je na temelju prijedloga za određivanjem privremene mjere kojeg je podnio Dragan Mijoč, odvjetnik iz Splita koji zastupa investitora.
"Sud je donio jedinu moguću pravičnu odluku. Tvrtka "Mucić" je preplaćena te u tom smislu ne postoji dug prema njima. Ova odluka suda je izvršna odmah, žalba je moguća, ali ne odgađa izvršenje. Dostavljena je policiji i mi ćemo sutra čekati da mirno napuste gradilište, a ako to ne urade idemo prisilno, putem suda" - kazao je odvjetnik Mijoč.

"Mejaši prvi" raskinuli su ugovor s tadašnjim glavnim izvođačima radova tvrtkama "Mucić&Co" i "Stipić grupa" zbog kršenja odredbi.

Početkom lipnja došlo je do sukoba na gradilištu jer radnici, sada već bivšeg izvođača, nisu htjeli napustiti prostor kako bi nova firma koju je izabrao ulagač nastavila radove.

Investitor je kao novog glavnog izvođača izabrao konzorcij tvrtki "Inero", "Tromont" i "Svod".

Slobodna Dalmacija
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

7
9
3
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari